Tulityökorttikoulutus

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa kortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä: tulitöiden turvallisuustutkintooikeuttaa tekemään vain tulitöitä, ja katto-ja vedeneristysalan tulitöiden turvallisuustutkinto vain katto- ja vedeneristysalan tulitöitä.

Tulitöitä ovat työt, joissa syntyy kipinöitä, käytetään liekkiä tai muuta lämpöä ja jotka aiheuttavat palovaaran. Katto- ja vedeneristystöiden tulitöitä ovat mm. eristettävän alustan kuivaaminen liekillä tai kuumalla ilmalla, bitumin kuumentaminen bitumikeittimessä ja kermieristyksen kuumentamalla tapahtuva kiinnitystyö. Näissä töissä edellytetään tulityökorttia. Kurssilla päivitetään tiedot vahingon ja riskin arvioinnista tulityöpaikoilla, perehdytään säädöksiin ja lainsäädäntöön, käydään läpi esimerkkejä sekä tehdään käytännön harjoituksia alkusammutuksen ja suojauksen osalta. Kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään tulityökortti, joka on voimassa suorituspäivästä viisi vuotta Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Kurssi sisältää materiaalin, tentin, kortin ja tarjoilut ja on kestoltaan kahdeksan tuntia (8h). Yleensä perjantaisin! Katso sivun yläreunasta “Avoimet koulutukset” ja “Tulityökorttikoulutukset”. Hinta 115 € + alv. 24 % / henkilö sisältäen lounaan. Tiedustele tilauskurssia, min. 10 hlö.

Tarjoamme Meyer Turku Oy:n kanssa yhteistyössä telakan omaa Tulityöpassia. Löydät seuraavat koulutukset kohdasta Avoimet Tulityöpassikoulutukset.